Η ΑΔΑΜΟΣ ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ, είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον τομέα της κλειθροποιίας σχεδόν μισό αιώνα.

Βρισκόμαστε στη καρδιά της Λεμεσού και παρέχουμε πωλήσεις και επισκευές.

Λειτουργούμε στην ευρύτερη περιοχή της Λεμεσού και προσφέρουμε εμπορικές υπηρεσίες σε όλο το νησί, οπώς Λευκωσία, Λάρνακα και Πάφο.

Έχοντας μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων διεθνώς καταξιωμένων κατασκευαστών, η εταιρεία μας προσφέρει στους πελάτες της οχι μόνο λύσεις αλλά και πολλές επιλογές, σε λογικές τιμές και άριστη ποιότητα.

Όταν πρόκειται για την τιμολόγηση δεν είμαστε οι φθηνότεροι κλειθροποιοί στην πόλη, αλλά η υπόσχεσή μας προς τους πελάτες μας είναι ότι θα γνωρίζουν τι παίρνουν κάθε φορά. Ύψιστη μας προτεραιότητα και υποχρέωση, να εκτιμούμε και να πληρούμε όλες τις απαιτήσεις των πελατών μας, παρέχοντάς τους έτσι τις καλύτερες δυνατές λύσεις. Προσπαθούμε να προσφέρουμε το υψηλότερο επίπεδο προϊόντων και επαγγελματικών υπηρεσιών, πάντα λαμβάνοντας υπόψη την ασφάλεια των πελατών μας, της ιδιωτικής τους περιουσίας και φυσικά την εξασφάλιση της ψυχικής τους ηρεμίας.

Ξεχωρίζουμε στην αγορά με το να συμβαδίζουμε συνεχώς με την ταχεία εξέλιξη της τεχνολογίας, με τον άρτιο εξοπλισμό που χρησιμοποιούμε και την πολυετή εμπειρία και υψηλή κατάρτηση της ομάδας τεχνικών και κλειθροποιών μας. Η εταιρεία μας ειναι πιστοποιημένο μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Κλειθροποιών (European Locksmith Federation – ELF).

Αν ψάχνετε για τη φθηνότερη διαθέσιμη υπηρεσία, η ΑΔΑΜΟΣ ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ δεν είναι η καλύτερη λύση για εσάς. Ωστόσο αν ψάχνετε για επαγγελματισμό, ειλικρίνεια, ποιότητα και εξαιρετική μεταπώληση εξυπηρέτηση από ένα ευυπόληπτο κλειδαρά, τότε είστε στο σωστό μέρος.

Για να μιλήσετε με έναν από τους τεχνικούς μας, να ζητήσετε μια υπηρεσία ή να πάρετε μια δωρεάν προσφορά (όπου είναι δυνατόν) καλέστε, στείλτε email ή επισκεφθείτε το κατάστημά μας.

Για όλες σας τις ανάκγες μπορείτε να εμπιστευθείτε τις επαγγελματικές μας υπηρεσίες για γρήγορες και αξιόπιστες λύσεις.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  • ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ / ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ
  • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΙΕΣ
  • ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  • ΧΡΗΜΑΤΟΚΟΙΒΩΤΙΑ
  • ΚΟΠΗ ΚΛΕΙΔΙΩΝ

Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα – Παρασκευή: 8:00 – 13:00 & 14:00 – 18:00
Τετάρτη – 8:00 – 13:00
Σάββατο – 9:00 – 13:00
Κυριακή – Κλειστό