Κλειδιά αυτοκινήτων και προγραμματισμός

Στον Αδαμίδη ειδικευόμαστε στις κλειδαριές οχημάτων. Μπορούμε να κατασκευάσουμε κλειδιά αυτοκινήτου, ακόμα και όταν δεν υπάρχει κανένα διαθέσιμο αντίγραφο και να ανοίξουμε οποιοδήποτε είδος αυτοκινήτου.

  • Κλειδιά Ιmmobilizer και τηλεχειριστήρια
  • Αντίγραφα κλειδιών μηχανοκίνητων οχημάτων,όπως φορτηγών, αυτοκινήτων & άλλων μηχανοκίνητων.
  • Άνοιγμα

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα προηγμένων μηχανημάτων για τη κοπή ή αντιγραφή κλειδιών και επαναπρογραμματισμό τηλεχειριστήριων για αυτοκίνητα, φορτηγά και μοτοσικλέτες. Χρησιμοποιώντας εξειδικευμένο διαγνωστικό εξοπλισμό επίσης είμαστε σε θέση να προγραμματίζουμε και να αντιγράφουμε κλειδιά immobilizer.

Έχουμε εξυπηρετήσει χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες κατα την διάρκεια των χρόνων και ασχοληθεί με όλους τους κατασκευαστές αυτοκινήτων και μοτοποδηλάτων.

BMW, Mercedes, Maserati, Porsche, Ferrari, Ducati, Harley Davidson, Jeep, Audi, Nissan, Toyota, Subaru, VW, Vespa, Mazda, Honda, Bentley, Lamborghini, Rolls Royce και ούτω καθεξής.

Γνωρίζουμε και εκτιμούμε την αξία και το πόσο σημαντικά είναι για εσάς το αυτοκίνητο/μηχανή σας. Επομένως μπορούμε να εγγυηθούμε τους πελάτες μας ότι όλες οι υπηρεσίες μας εκτελούνται με απόλυτο επαγγελματισμό χωρίς να προκληθεί οποιαδήποτε απολύτως ζημιά στην ιδιοκτησία σας, έτσι ώστε μπορείτε να είστε ήσυχοι ενώ οι τεχνικοί μας δουλεύουν.

Επίσεις για να εξασφαλιστεί η μετέπειτα ασφάλεια του οχήματος σας, μπορούμε να αντιγράψουμε και όλα τα είδη τηλεχειριστηρίων για γκαράζ και μπαρών.

Στο κατάστημα μας μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα που ανταποκρίνονται στις παραπάνω υπηρεσίες. Εδώ έχετε πάντα την επιλογή για επισκευή σπασμένων, χαλασμένων ή φθαρμένων κλειδίων immobilizer ή/και τηλεχειριστήριων, συμπεριλαμβανομένης και της αντικατάστασης των μπαταριών τους.

Καλέστε ή επισκεφτείτε το κατάστημά μας και αφήστε μας να σας προσφέρουμε συμβουλές και λύσεις.

Κάνε κλικ εδώ για να δεις φωτογραφίες