Κλειδαριές ασφαλείας για όλο το σπίτι

Μπορούμε να ανοίξουμε οποιανδήποτε πόρτα, συμπεριλαμβανομένων και ασφαλείας, ηλεκτρικές, γκαράζ, πύλες, γραμματοκιβώτια, χρηματοκιβώτια και συρταριέρες (έπιπλα).

  • Τοποθέτηση/Αντικατάσταση κλειδαριών
  • Αλλαγή κυλίνδρων (αφαλών)
  • Κλειδαριές ασφαλείας (πόρτες, παράθυρα)
  • Χερούλια και πόμολα (για όλες τις πόρτες)

Στο κατάστημα μας θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από κλειδαριές υψηλής ασφάλειας και κυλίνδρους οι οποίοι μεμονωμένα ή και σε συνδυασμό μπορούν να μεγιστοποιήσουν την ασφάλεια για εσάς, το σπίτι σας και των αγαπημένων σας προσώπων.

Οι κλειδαριές υψηλής ασφαλείας είναι αθόρυβες και επιτρέπουν στον χρήστη να κλειδώσει αρκετές φορές εξασφαλίζοντας έτσι την μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Οι κύλινδροι ασφαλείας, που μπορούν και αντιστέκονται στο σπάσιμο και στο τρύπημα, συνοδεύονται απο κλειδιά ασφαλείας και για πρόσθετη ασφάλεια, με ένα μοναδικό κωδικό/κάρτα που κρατά ο ιδιοκτήτης. Αυτή η κάρτα πρέπει να παρουσιαστεί στην περίπτωση που απαιτείται αντίτυπο ή κοπή του συγκεκριμένου κλειδιού.

Οι τεχνικοί μας μπορούν να εγκαταστήσουν κλειδαριές απλές και ασφαλείας σε αλουμίνιο, ξύλινες και γυάλινες πόρτες, παράθυρα ή πύλες. Προσφέρουμε επίσης την εγκατάσταση κλειδαριών σε πόρτες ‘πανικού’, καθώς και την εγκατάσταση μπαρών στάθμευσης.

Μπορούμε να αντιγράψουμε οποιοδήποτε τύπο κλειδιού ή τηλεχειρηστήριου για πόρτες γκαράζ. Προσφέρουμε επίσης αντικατάσταση μπαταριών και επισκευές τηλεχειριστιών.

Μόλις μετακομίσαμε σε ένα νέο σπίτι; Μπορεί να θέλετε να αντικαταστήσετε όλες τις κλειδαριές.

Είχατε διάρηξη; Προτείνουμε να αλλάξετε κλειδαριές και να εγκαταστήσετε μια κλειδαριά υψηλής ασφαλείας.

Καλέστε μας για να ασθάνεστε ασφαλείς στο σπίτι σας.